Vliegenramen & -deuren

Vliegendeuren

Het volledig kader bestaat uit aluminium. Een robuust profiel biedt een enorme stevigheid. Het kader kan zowel op als tussen de muur geplaatst worden, voor de winterslaap kan de deur eenvoudig uit de scharnieren gehaald worden. De deur bevat magneten, zodat ze niet kan openwaaien bij de geringste windstoot.
Scharnieren:
Standaard zitten er gewone deurscharnieren op.  Er kan geopteerd worden voor regelbare drukpomp, zo gaat je deur automatisch steeds naar sluitstand.
Handvat:
Standaard met opstaande handvatten op de deur Als optie verkrijgbaar een middenregel in een S-vormig profiel die dienst doet als handvat 
Plint:
Onderaan de deur wordt meestal een plint voorzien die ervoor zorgt dat je niet door het gaas trapt met je voeten. Honden- en poezenluiken zijn ook in te bouwen.

Schuifvliegenramen

Robuuste kader die een enorme stevigheid bied, opgehangen in U-rail boven geleidend op dubbele wielen, ondergeleiding in H of liggend F profiel.

Vliegenramen

Het volledig kader van het "muggenraam" kan aangepast worden zodat het toelaat rolluiken te openen of te sluiten zonder dat u het muggenraam er telkens moet uit halen. De profielen zijn vervaardigd uit aluminium en passen op ieder pvc - aluminium of houten ramen. Zit u met afgeschuinde of gebogen ramen, daar kunnen wij ook de oplossing voor bieden.       
Montage/demontage:
Het muggenraam is gemakkelijk te verwijderen door middel van klikkers.                
Ralkleuren: 
Alle aluminium profielen die zichtbaar zijn, worden gepoedercoat in ralkeuze van de klant. Dit kan zowel in mat, blinkend of structuurlak zijn.        

PROMO ACTIE: Bij aankoop van raam een GRATIS vliegenraam!