Raamdecoratie en binnenzonwering

Promotie: gratis plaatsing

Verticale reepgordijnen

De oriënteerbare lamellen richten de lichtinval en zorgen daarmee voor een efficiënte zonwering. Een palet van meer dan 200 kleuren, effen of met prints, textiel, PVC of aluminium voor banden voor 89 of 127 mm. Ook wasbare banden zijn verkrijgbaar.
Alle reepgordijnen worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar tot 6 meter breedte en 4 meter hoogte. Zowel gebogen rails als schuine zijn mogelijk.
Bedieningsmogelijkheden zijn: met koord en oriëntatieketting, met trekstok of elektrisch.
Bediening
Koord en ketting, monocommando ketting of electrisch (24V of 230V) met schakelaar of afstandbediening

Horizontale jaloezieën

De hedendaagse jaloezieën creëren een mooie lichtschakering en scheppen een zachte, intieme sfeer. De heel moderne grafische lijn verleent uw interieur een eigentijds accent. Een oneindige keuze, een kleurenpallet van 110 tinten met materialen naar hartenlust (matte, glanzende, gesatineerde, bedrukte of geperforeerde uitvoering). Lamellen in 5 verschillende breedtes (16, 25, 35, 50 mm of gegolfd). De bovenbak en de uiteinden, het verborgen remmechanisme, de onderlat en de koorden zijn aangepast aan de kleuren van de lamellen van het gordijn en zorgen daarmee voor een fraai esthetisch geheel.
Verkrijgbaar in aluminium of hout.
Bediening
Koord,stang of electrisch (24V of 230V) met schakelaar of afstandbediening

Rolgordijnen

Deze economische en handige gordijnen zijn zowel verduisterend, zonwerend als lichtdempend. Een uitgebreide keuze aan effen of bedrukte, transparante, semitransparante en verduisterende stoffen. Ook verkrijgbaar in brandklasse M1. Meer dan 180 kleuren in oneindige variaties.
Ieder rolgordijn is op maat gemaakt en kan daarom snel en zonder moeite geplaatst worden.
Bediening
Ketting, electrisch (24V of 230V) met schakelaar of afstandbediening

Duo-rolgordijnen

Duo-rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen, afwisselend transparante en niet-transparante banen, die over elkaar bewegen. Ook ideaal voor bijvoorbeeld badkamers. Naargelang je het gordijn optrekt of aflaat, heb je een transparant of niet-transparant gordijn. Je kan m.a.w. met hetzelfde gordijn overdag een type glasgordijn hebben en ’s avonds een dicht gordijn.   Net als alle andere producten wordt dit duo-rolgordijn volledig op maat gemaakt. U kunt hiervoor kiezen uit een ruime collectie stoffen.
Het gordijn zelf zit afgesloten in een aluminium cassette.
Bediening
Ketting of electrisch

Vouwgordijnen

Een vleugje raffinement dat een brug slaat tussen de elegantie van het textiel en de hedendaagse look van deze gordijnen. Het gamma stoffen en voiles biedt een uitzonderlijk aanbod van meer dan 175 effen of bedrukte stoffen M1. De plooien van het vouwgordijn (250mm) ziet men niet als het gordijn afgelaten is, maar wel wanneer men het gordijn weer optrekt. Een garantie voor een sober en elegant decor.
Eenvoudig te bedienen: koordbediening met of zonder rem, discrete monocommando ketting of elektrisch. De stof kan makkelijk van de rail losgemaakt worden. Bovendien kunnen de meeste stoffen met de hand of in de machine op 30°C gewassen, of door de stomerij gereinigd worden.
Bediening
Monocommando ketting of electrisch (24V of 230V) met schakelaar of afstandbediening

Plisségordijnen

Deze elegante en lichte gordijnen moduleren en filteren het licht afhankelijk van de transparantie van de stof. Eenmaal opgetrokken neemt het plisségordijn opvallend weinig plaats in. In meer dan 110 kleuren en materiaaleffecten verkrijgbaar. De gemetalliseerde stoffen zijn bekleed met een dunne laag aluminium die uw gordijn omvormen tot een heuse zonwering, waardoor u de temperatuur in huis kan regelen. Ook de ideale oplossing op maat voor de meest complexe vensteropeningen. Tal van speciale vormen kunnen verwezenlijkt worden: driehoek vast of bedienbaar, driehoek in combinatie met rechthoek, …
Bediening
Koord, monocommando ketting, trekstok, draaistang of electrisch (24V of 230V) met schakelaar of
afstandbediening.