Geschiedenis

Geachte Klant,

Met deze nieuwe website proberen we je zoveel mogelijk informatie mee te geven over onze activiteiten.
Even in de geschiedenis…
Het succesverhaal begint in 1935 bij stichter Camiel Cleirbout die aan het Louis De Naeyerplein 7 een schrijnwerkerij begint. De zaken gaan goed, zodat Camiel al na vijf jaar genoodzaakt is om naar een ruimere locatie op zoek te gaan. Die vindt hij op nummer 11 van hetzelfde plein. Meteen opent hij op dat adres ook een meubelwinkel. In die tijd wordt er nog geleverd met de stootkar of met de vrachtwagen van een leverancier, tot Camiel later een bestelwagen inschakelt.
August, de oudste zoon van Camiel, leert het vak bij zijn vader, die intussen een uitstekende reputatie heeft verworven in de provincie. In 1961 neemt August de zaak over en de schrijnwerkerij werd verder gezet in nummer 10 A. Met de meubelwinkel wordt er gestopt.
In het jaar 1977 stapt kleinzoon Jan, die een handelsstudie volgde, als derde generatie mee in het bedrijf. Jan vervolmaakt zich met een avondopleiding Hout & Bouw en zal in 1985, wanneer August moet stoppen wegens ziekte, het familiebedrijf overnemen. Toen is er de raamproductie onder handen genomen en uitgebreid met pvc en aluminium ramen en deuren. We hebben ook een toonzaal geopend, waar je terecht kan voor binnendeuren, raamdecoratie, vliegenramen, ramen, rolluiken, inbouwkasten, dressings, laminaatvloeren, enz.
Een blitse toonzaal met vlotte verkopers, daar passen we voor. Wij houden het klein, zodat de prijzen betaalbaar zijn. De inzet is nog steeds dezelfde als toen mijn grootvader het bedrijf oprichtte. Betaalbare prijzen en een goede dienst na verkoop blijven onze pluspunten.

Ik wens U alvast een aangenaam bezoek aan onze website.

Jan Cleirbout